آموزش حلقه switch در C#

ساختار های تصمیم گیری در هر زبانی همواره از بخش های مهم و کلیدی آن به شمار میروند ، زیرا قلب تپنده منطق و هدایت جریان برنامه به شمار میروند .بدون ساختار های تصمیم گیری برنامه نویسان قادر به هدایت توان پردازشی کامپیوتر به جهت دلخواه خود را نخواهند داشت
حلقه switch یکی از این ساختار های تصمیم گیری است که به ما کمک میکند منطق برنامه خود را هدایت کنیم.
در این مقاله به بررسی حلقه switch و چگونگی استفاده از آن در زبان C# میپردازیم پس در ادامه با ما همراه باشید.
حلقه switch در C# :
حلقه switch یکی از حلقه های هدایت منطق برنامه به شمار میرود که کمک میکند در مواقعی که میخواهیم وضعیت های مختلفی را برای یک پارامتر بررسی کنیم بدون نیاز به حلقه های تو در تو تمام فرایند را به صورت سازمان یافته و زیبا پیاده سازی کنیم ، به عبارت دیگر باعث میشود ما کد تمیز تری را ایجاد کنیم.
کاربرد switch :
همان طور که در بالا اشاره کردم حلقه switch برای قسمت هایی از کد مناسب است که میخواهیم وضعیت های پرشماری از یک پارامتر را بررسی کنیم و برای هر مقدار پارامتر عمل مناسب را انجام دهیم. در ادامه با بررسی سینتکس این حلقه متوجه مزیت های آن در این مورد بر حلقه if خواهید شد.
Switch در مقابل if :
احتمالا قبلا با حلقه تصمیم گیری if آشنا باشید ، این حلقه ابراز کاملا کلاسیک هدایت منطق برنامه در بیشتر زبان های برنامه نویسی شناخته میشود. اما سوال این است که تفاوت های این حلقه و switch در چیست و اصلا چرا باید از switch به جای if استفاده کنیم.
اگر قبلا تجربه کار با حلقه if را داشته باشید حتما متوجه شده اید که در هنگام بررسی وضعیت های مختلف یک متغیر تعداد زیاد حلقه های if باعث کثیف شدن کد شما میشوند.
حلقه switch راه حلی برای این موقعیت ها به شمار میرود و باعث کاهش حجم کد و تمیز شدن آن میشود.
سینتکس switch :
ساختار کلی یک بلوک switch به صورت زیر است.
string MYVar = "hello NVProgram";
switch (MYVar)
{
case ("No World"):
{
break;
}
case ("NVProgram"):
{
break;
}
case ("goodBye World"):
{
break;
}
case ("Hello world"):
{
break;
}
case (" Hello NVProgram"):
{
//Correct Case
//codes in this Block will run
break;
}
}
بیایید با هم بخش های مختلف آن را بررسی کنیم:
بخش اول : کلمه کلیدی و شرط
همون طور که مشاهده میکنید این بخش شامل کلمه کلیدی حلقه و یک متغیر هست که همون پارامتری هست که ا میخواهیم وضعیت های مختلف اون رو بررسی کنیم.
بخش دوم : مقدار مورد بررسی
در قسمت های بعدی در هر بخش مشاهده میکنید که کلمه کلیدی case و یک مقدار از جنس همون متغیر ورودی حلقه نوشته شده ، در صورت برابر بودن محتوا پارامتر ورودی حلقه با این مقدار شرط این بلوک درست هست و کد های داخل بلاک اجرا میشوند
بخش سوم : کلمه کلیدی Break
کلمه کلیدی Break در آخر هریک از case های حلقه Switch قرار داده میشه تا بعد از اجرای کامل بلاک کد از حلقه Switch خارج بشه.
نکته : اگر کلمه Break در انتهای بلاک های شرط قرار نگیره در صورت درست بودن اون شرط علاوه بر کد های داخل اون شزط ، بلاک های بعدی اون هم بدون توجه به درستی یا نادرستی شرط آنها اجرا میشوند.
در اینجا مقاله ما به پایان میرسد ، اگر مقاله رو دوست داشتید یا انتقادی داشتید میتونید از طریق صفحه تماس باما با ما درمیان بگزارید.
همچنین میتوانید از صفحه مقالات به دیگر مطالب ما دسترسی داشته باشید.
کلمات کلیدی :
#سویچ #سی_شارپ #سویچ_در_سی_شارپ #حلقه_switch
سویچ سی_شارپ سویچ_در_سی_شارپ حلقه_switch
#C_Sharp #Switch_ring #Switch_ring_in_C_Sharp #Break #Use_Of_Switch_Ring
C_Sharp Switch_ring Switch_ring_in_C_Sharp Break Use_Of_Switch_Ring